O nama

O CET

Rad sa ljudima je kao putovanje. Konstantno istražujemo nove mogućnosti i nove horizonte.

Coaching Expert Team (CET) bavi se razvojem ljudi kroz koučing, trening i konsalting. Za nas, pokretač svih promena je inspiracija. CET je osnovao Srđan Pavlović, sa jasnom vizijom uticaja na biznis okruženje kroz edukaciju, inspiraciju i motivaciju zaposlenih.

Srđan Pavlović je sertifikovani ICF ACC biznis kouč i iskusni ekspert prodaje. Poseduje internacionalno iskustvo, kao direktor prodaje velike telekomunikacione kompanije. Srđan je lider fokusiran na ljude i rezultat. Bio je i saradnik na Elektronskom fakultetu u Nišu, na katedri za hiper frekvence. Preko 20 godina, Srđan vodi i motiviše timove. On je preduzetnik, lider, urednik časopisa, suprug i otac.

Naš CET tim poseduje veliko znanje iz oblasti treninga i koučinga, timskog koučinga kao i konsaltinga. Tim je okupljen oko inovativnog i agilnog pristupa u radu prilagođenog klijentima. Vođeni sopstvenim vrednostima, inspirisali smo timove iz različitih industrija, podržavali formiranje novih timova, „izazivali“ timove da povećaju svoju efektivnost.

Duboko verujemo da je rešenje ispred nas, zato inspirišemo timove i pojedince da preispitaju trenutna rešenja, da stalno istražuju i nalaze delove slagalice kako bi kompletirali svoj biznis.

Pokrenuli smo „Business coaching“ časopis u martu 2018-te papirno izdanje na engleskom jeziku, a online dvojezično izdanje od avgusta 2018-te. Naš časopis izlazi tri puta godišnje i svojevrsna je platforma za deljenje znanja. Spajamo ljude, inoviramo, digitalizujemo. Sa puno entuzijazma brinemo o timu i svakom njegovom članu, jer snaga je u različitostima.

Naše metodologije

Naše metodologije su sertifikovane kroz veliki broj licenci koje posedujemo
  • CAL (Certified Agile Leadership) by Scrum Alliance
  • ACC ICF certified coach (International coaching federation)
  • ISCP (International Society for Coaching Psychology)
  • High-Performance Team Coaching
  • PoY (Points of You)
  • Leading SAFe by Scaled Agile
  • Erickson certified coach
  • AAI (Aligned Action International) coaching
  • Agile and Scrum
  • Lean innovative coaching
Lisa Dowen

Life coaching with Ryan Cole changed my life. Ryan’s lessons gave me the inspiration and tools to explore the possibility of having my own business and the confirmation that I can make it work.

Lisa Dowen

26 y.o.
Edward Jenkins

I used to be very stressed out about making more money. Ryan has helped me turn my paralyzing stress into renewed confidence. By working together we were able to find the right career possibilities that match my interests and skills.

Edward Jenkins

39 y.o.
Peter Wilson

Ryan Cole helped me prioritize what was important in my life and professionally. His coaching was the start of my journey into a leadership position and he provided me the foundation for growth and success.

Peter Wilson

40 y.o.

Timovi i pojedinci sa kojima smo sarađivali

Copyright @ 2019 Coaching Expert Team